Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

216 DRÆB dine indre sabotører – og genfind glæden og motivationen – Søndag: 9.30-12.15

juli 3 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Kender du dine indre sabotører (selvkritiske stemmer). De udvikler sig gennem hele livet, og stammer fra forskellige områder af vores naturlige styrke. De er begyndt at presse dig gennem angst, skyld, skam og bebrejdelse til at opnå de resultater, som du ønsker. Konsekvenserne er ofte stress, usund levestil, problemer i forhold eller mindre selvværd.
Studier viser, at du kan opnå endnu mere succes i livet, hvis du i stedet bearbejder dem via nysgerrighed, omsorg, kreativitet, og kærlighed for dig selv og andre. Du vil lære at identificere sabotørerne, der er på spil i DIT sind og via små nemme øvelser få indsigt i, hvordan du kan fjerne dem og finde motivationen og livsglæden i din dagligdag og aktiviteter.

 

Medbring: Notesblok og kuglepen.

 

🙂 Else er født og opvokset på Vestfyn og bor nu i Scottsdale, Arizona. Livet har budt hende mange udfordringer og oplevelser. Disse erfaringer samt certificationerne in Life Coaching, Neuro Linguistic Programming (NLP), Cognitive Behavioral Theraphy (CBT) bruger hun, sammen med intuitive evner til at hjælpe klienter med at genfinde selvværdet og bearbejde livets udfordringer med positivitet og livsglæde.

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Else Johnsen
E-mail:
else@morethanjustfine.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og kuglepen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival