Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

216 Bibelens åndelige budskaber – Søndag: 09.30-12.15

juli 2 @ 9:30 - 12:15

I oldkirken forstod man Bibelen billedligt som spejl for sjælen. Det kaldes for tropologisk læsning, som går et lag dybere end den bogstavelige tolkning. Som en munk har sagt: ”Jeg har lov til at lege i Bibelens paradis. Jeg må læse den gamle tekst, så den passer til mine personlige erfaringer og aktuelle behov”. Ved at læse teksterne på denne måde, bliver de bibelske fortællinger vedkommende og fyldt med livsvisdom og psykologisk indsigt, og kan bruges som inspiration til den personlige udviklingsvej. Sammen søger vi ind bag ordene, og lytter til de dybere esoteriske budskaber. Hvad betyder det at gå på vandet? At miste sit liv for at redde det? At blive som et barn? At fjerne bjælken i sit øje?

 

🙂 Lene er sygeplejerske, sognepræst, underviser og åndelig vejleder. Hun har desuden uddannelse som mindfulness-instruktør og reiki healing (I). Hun arbejder med at formidle den visdom og spiritualitet, der er i den kristne tradition og henter inspiration i andre religiøse og spirituelle retninger. Hun afholder retræter, underviser i meditation og laver videoer om bøn og åndelig bibellæsning.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lene Skovmark
Email
lene.skovmark@mail.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival