Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

215 Metamorfic og Bob Moore healing: 9.30 – 12.15

4. juli 2021 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Metamorfic er en meget blid form for zoneterapi, som virker dybdeafspændende og forløsende på blokeret energi tilbage fra fostertilstanden og fødslen . I en almindelig session arbejdes der med fødderne = bevægelse ud i livet, hænderne = handling og hovedet = tænkninge. Her på workshoppen arbejdes der med hænderne for at give et nyt imput til de, som tidligere har deltaget, hvor hovedet blev behandlet. Samtidig arbejdes der med nogle punkter på kroppen fra Bob Moores healing og aurarensning. Det er et godt værktøj til allerede uddannede terapeuter og til de, som gerne vil give noget godt til familien. Der arbejdes 2 og 2 med de samme personer.

 

🙂 Christine Gottlieb er afspændingspædagog med flere uddannelser og erfaring fra et hospital på Nordisland, hvor hun i et år arbejdede med Metamorfic som smertelindring og dybdeafspænding på alle afdelingerne, og gav supervision til personalet. Hun har stor erfaring med stressede mennesker, der som regel falder i søvn under behandlingen. Her vil der altid indgå mere healing og afbalancering fra Bob Moores lære.

 

 

 

Detaljer

Dato:
4. juli 2021
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Christine Gottlieb
Telefon:
30298027
E-mail:
christinegottlieb4[@]gmail.com
© Copyright - Holistisk Sommerfestival