Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

215 En lektion i kærlighed – Søndag: 09.30 – 12.15

juli 2 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Hvordan bringer vi os selv tættere på troen på, at vi er værd at elske?
Hvordan vil det føles at modtage uselvisk kærlighed fra universet, fra dem omkring dig og ikke mindst fra dig selv?
Denne workshop indbyder dig til at mærke kærligheden fra dig selv, fra andre omkring dig og fra dem på den anden side af sløret.
Gennem kanaliserede budskaber, dialog, fysiske øvelser og drømmerejse bringes du tættere på alkærligheden, der strømmer i os alle, og bare ligger klar til at blive taget ind og omsat til en følelse af, at du er elsket,  præcis som du er.

 

Medbring: Liggeunderlag, vand, notesblok og kuglepen

 

🙂 Kit Engells er uddannet Coach & Kanal for universets stemmer. Gennem kanalisering videregiver Kit Engell budskaber for, at bibringe dig indre ro og indsigt til, at slippe stilstand og følge dine drømme.
Gennem 1:1 forløb, kanaliseringsaftener, healings sessioner, foredrag og forfatterskab arbejder Kit Engell med transformations processer, hvor Kanalisering og Spirituel Coaching er de primære værktøjer.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Kit Engell
Phone
21131915
Email
Engells.univers@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Liggeunderlag, vand, notesblok og kuglepen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival