Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

215 Drøm det, se det, skab det – søndag: 9.30 – 12.15

30. juni 2019 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Hvad er manifestation? Er det en mulighed, eller er det en skrøne? Jeg manifesterer i det små hver dag, lykkes og bliver lykkelig og taknemmelig. Med meditation, øvelser og lydhealende syngeskåle, kan jeg måske bringe dig et skridt videre mod et liv i kærlighed og overflod.

Medbring gerne en krystal til meditationen

🙂 Lea Bodin er intuitiv healer med stor indføling i det menneske, hun sidder overfor. Hun tilbyder udover healing og hypnoterapi, også “Sjælsbro-behandling”, meditationer, og/eller afstressende hypnose. Alt tilpasset dig og dit individuelle behov. Med behandlingsmetoden Sjælsbroen samler hun med sit klarsyn oplysninger op om de barndoms- og tidligere livsoplevelser, som har at gøre med det emne, du ønsker at få forløst.

Detaljer

Dato:
30. juni 2019
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lea Bodin
Telefon:
20406454
E-mail:
secherbodin [@] hotmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring gerne en krystal til meditationen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival