Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

214 Ekspressiv dans med klang meditation – Søndag: heldags

4. juli 2021

- Gratis

Du bydes velkommen til en workshop, hvor du får mulighed for at bevæge krop og sjæl, arbejde bevidstheden ind i kroppen samt give følelserne et fysisk udtryk. Der bliver en grundig introduktion, til den måde jeg har udviklet mine danse-events på. ( inspireret af danse formen 5 Rythmer ) Du inviteres af rythmerne, med særlig opmærksomhed på ild elementet, samt åndedrættet. Vi vil komme omkring opvarmning med yoga øvelser og/ eller bioenergetiske øvelser, åndedrætsøvelser, leg, vores forbindelse til elementerne jord, ild vand og luft…..vi slutter med meditation til lyden af krystal og klangskåle.

 

Medbring: liggeunderlag, tøj til at bevæge sig i

 

🙂 Karin Fogtmann havde som 9 årig sin første oplevelse af den åndelige verden, og har indtil nu, som 56 årig, arbejdet med komplementære behandlingsformer. Dette har ført til en del rejser, hvor særligt 5 måneders eneundervisning af Tibetansk Rinpoche har været skelsættende. Karin Fogtmann har arbejdet med følgende: Clairvoyance, dans, maling og meditation
Uddannet Lydterapeut, mediumship, og Rudolf Steiner lærer

Detaljer

Dato:
4. juli 2021
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Karin Fogtmann
Telefon:
25750069
E-mail:
Karin.fogtmann@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: liggeunderlag, tøj til at bevæge sig i
© Copyright - Holistisk Sommerfestival