Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

214 Astrologi, Horoskopets byggestene – Søndag: 09.30 – 12.15

juli 2 @ 9:00 - 12:15

- Gratis

På denne workshop vil du blive introduceret til astrologiens byggestene. Du vil bl.a. få viden om, hvad de forskellige planeter repræsenterer, og hvad der kendetegner dem. Vi vil arbejde med betydningen af,  hvilket stjernetegn og hvilket hus, planeterne står i. Herefter ser vi på, hvad det generelt betyder, når planeterne danner forskellige aspekter til hinanden.
Denne workshop er for dig, der er nybegynder indenfor astrologien eller dig, der har lidt kendskab, og gerne vil have genopfrisket det grundlæggende indenfor astrologien. Medbring gerne dit eget horoskop.

 

Medbring: Eget horoskop

 

🙂 Anne Kirstine Eriksen har arbejdet med astrologi i mange år, og hun benytter det i sit virke som psykoterapeut. Anne lægger horoskoper for personer, som vil benytte tydningen på deres vej til personlig udvikling. Fx kan det aflæses, hvis man har nogle udfordringer indenfor kærlighedslivet. Horoskopet bliver således benyttet som udgangspunkt for personlig udvikling i forhold til kærlighedslivet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:00 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Anne Kirstine Eriksen
Phone
60713126
Email
annekirstine51@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Eget horoskop
© Copyright - Holistisk Sommerfestival