Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

213 Vokal Lydhealing – søndag: heldags

30. juni 2019 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

Deltag i en guidet workshop med intuitiv sang hvor deltagerne kan arbejde med at give stemmen fri og finde sit eget udtryk. Enhver stemme er smuk, når den slipper kroppen og alle de forventninger, vi har til os selv. Vi starter med forskellige former for øvelser for at få kroppen og stemmen afslappet. Vejrtrækningsøvelser er en vigtig del af opvarmningen. Herefter laver vi “Tonen fra Himlen”, som er udviklet af Githa Ben David.
“Regressiv cellesang”: Vi arbejder terapeutisk i gruppen – og der bliver vist, hvordan man kan bruge lyden til at få sat sig selv fri – få sunget sig fri. Du kan synge dine følelser ud.
Det kræver ingen sang forudsætning.

Medbring tæppe, pude og vandflaske

🙂 Jytte Johansen er certificeret lydhealer -uddannet ved Githa Ben David.
Hun er også sanger, sangskriver, komponist, tekstforfatter, special pædagog indenfor ADHD og autisme spektret, coach og reikihealer. Hun er født i 1966, og har arbejdet professionelt med mennesker i 30 år.

Detaljer

Dato:
30. juni 2019
Tidspunkt:
9:30 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Jytte Johansen
Telefon:
40 73 85 72
E-mail:
jytski66 [@] gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring tæppe, pude og vandflaske
© Copyright - Holistisk Sommerfestival