Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

« All Events

213 vokal lydhealing – Søndag: heldags

juni 28 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

Deltag i en guidet workshop med intuitiv sang hvor deltagerne kan arbejde med at give stemme fri og finde sit eget sande udtryk.
Ord er vigtige, men ord kan også have det med at vildlede. Der kan blive for mange, og man kan komme væk fra essensen. Mærk og udtryk dig fra dit hjerte, overgiv dig til lyden.
Vi starter med forskellige former for øvelser for at få stemmen og kroppen afslappet. Vejrtrækningsøvelser er en vigtig del af opvarmningen. Herefter laver vi ” Tonen fra Himlen” – som er udviklet af Githa Ben David.
Vi arbejder terapeutisk med regressiv cellesang, hvor der bliver vist, hvordan man kan bruge lyden til at få sunget sig selv fri. Det kræver ingen sang forudsætninger – kun et åbent hjerte.

 

🙂 Jytte Johansen er certificeret Lydhealer uddannet ved Githa Ben David.
Hun er også sanger, sangskriver, tekstforfatter, specialpædagog inden for ADHD og autisme spektret, coach og reikahealer. Hun har arbejdet professionet med mennesker i 30 år.

Detaljer

Dato:
juni 28
Tidspunkt:
9:30 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Jytte Johansen
Telefon:
40738572
E-mail:
jytski66@gmail.com
Hjemmeside:
www.jyttejohansen.dk

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
213 vokal lydhealing - søndag: heldags
HUSK DU SKAL OGSÅ VÆRE TILMELDT SOM KURSIST PÅ HOLISTISK SOMMERFESTIVAL FOR AT DELTAGE
0,00 DKK
2 tilgængelig

Detaljer

Dato:
juni 28
Tidspunkt:
9:30 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Jytte Johansen
Telefon:
40738572
E-mail:
jytski66@gmail.com
Hjemmeside:
www.jyttejohansen.dk