Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

213 Lær at opbygge din egen yogatime – Søndag: heldags

juli 3

- Gratis

En yoga workshop i, hvordan du kan skræddersy din egen yogatime.

Kunne du godt tænke dig, at blive din egen yoga lærer? udvide din praksis? Måske er du klar til at hive din datter, ven eller kæreste med ind på stuegulvet, men er lidt usikker på, hvor du skal starte.

I denne workshop vil du få værktøjer til at kunne strukturere en yogatime, lige fra du sætter dig på måtten, til du har åbnet øjnene efter hvilestillingen (shavasana). Du blive introduceret til lagkagemodellen, som vil blive dit fundament og gode ven både igennem forberedelsen og i praksis.

Du vil både komme til at sidde og lytte lidt på mig, arbejde selvstændig og i par/GRP med praktiske opgaver.

Her er der plads til alle, og kun du sætter grænsen.

 

Medbring: Yogamåtte, noget at skrive med og på, eventuelt noget til musik, hvis man fortrækker det i sin yoga praxis, drikkedunk, snacks efter behov.

 

🙂 Carolina er en ung kvinde med erfaring og talent inden for det kropslige. Hun er uddannet yogalærer og massageterapeut i Indien og idrætslærer (her under personlig træner) fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Nu arbejder hun som yogalærer og træner i functional movement i København. Samtidigt er hun i gang med at oprette egen virksomhed som massageterapeut/bodywork behandler.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 3
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Caroline Kaderkova-Hansen
Telefon:
28608919
E-mail:
carolina.kaderkova@gmail.com

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Yogamåtte, noget at skrive med og på, eventuelt noget til musik, hvis man fortrækker det i sin yoga praxis, drikkedunk, snacks efter behov
© Copyright - Holistisk Sommerfestival