Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

213 Drømmetydning – Søndag: Heldags

juli 2

- Gratis

Formiddag: Foredrag om drømmetydning.
Er du nysgerrig efter at udforske, hvilke budskaber dine drømme, og dermed din underbevidsthed, har til dig?
Foredraget vil give dig et indblik i, hvordan du tolker de budskaber, som du får gennem dine drømme. Du kommer i kontakt med din indre visdom gennem drømmene, som advarer dig, når du modarbejder dig selv, og bekræfter dig, når du er på rette vej. Du har mulighed for at stille konkrete spørgsmål ud fra dine egne drømme.
Eftermiddag:
Workshop – arbejd med din egen drøm. Medbring en kort drøm (nedskrevet), som du ønsker at arbejde med. Du får hjælp til tolkningen undervejs, og sammen finder vi betydningen på din drøm.

 

Medbring: En kort nedskrevet drøm. Pen og papir

 

🙂 Jette er uddannet drømmetyder i 2010 hos Mirza Mølgård ud fra Ole Vedfeldts tilgang. Her er udgangspunktet, at det er drømmeren, der er ekspert i sin egen drøm. Det vil sige, at drømmen består af symboler, der skal afkodes sammen med drømmeren.
Jette tyder drømme som individuelle sessions, samt afholder foredrag, kurser og workshops. Derudover har hun gennem 20 år afholdt spirituelle introduktionskurser.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Jette Thomsen
Phone
60640668
Email
droemme@mail.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: En kort nedskrevet drøm. Pen og papir
© Copyright - Holistisk Sommerfestival