Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

212 Rejse ind i GenNøglernes Univers – Søndag: heldags

juli 4

- Gratis

GenNøglerne er en visdomstransmission bestående af et universelt indre sprog, hvis centrale opgave er at vække dit højeste formål til live. De 64 GenNøgler har deres rod i det Kinesiske I Ching, og kan ses som 64 universelle arketyper, der beskriver en tilsvarende levende visdom skjult overalt i universet. Forudsætningen for transmissionen er, at dit højere formål eksisterer, som en kode indlejret i dit fysiske DNA. GenNøglernes rolle er at aktivere og oplåse denne kode, så du kan frigive dit fulde potentiale og dermed finde din helt rette plads i verden. Worshop’en giver dig et praktisk og levende indblik i denne skattekiste af visdom samt et overblik over din personlige GenNøgle profil.

 

Medbring: Det er en fordel hvis deltagerne har downloadet deres personlige GenNøgle profil på forhånd, selvom det ikke er en absolut betingelse. Profilen kan hentes på dansk her.

 

🙂 Pia Mark er en søgende sjæl, og har boet og arbejdet på the Findhorn Foundation i Skotland i tæt på 30 år. Hun er en erfaren kursusleder og EFT terapeut. Pia har i de sidste godt 12 år i voksende grad viet sit liv til at dele sin passion for GenNøgle visdommen med omverdenen. Hun er GenNøgle Ambassadør og leder af The Delta – en af GenNøglernes mange strømme med fokus på højere kollektiv bevidsthed.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
212 Rejse ind i GenNøglernes Univers - Søndag: heldags
0,00 DKK
17 ledige

Detaljer

Dato:
juli 4
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Pia Mark
Telefon:
50257717
E-mail:
pia@piamark.com
Hjemmeside:
www.piamark.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Det er en fordel hvis deltagerne har downloadet deres personlige GenNøgle profil på forhånd, selvom det ikke er en absolut betingelse. Profilen kan hentes på dansk på dette link https://genekeys.com/free-profile/ref/224/?language=da..
© Copyright - Holistisk Sommerfestival