Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

212 Mal med din indre dyreguide, Soul Art – søndag: heldags

30. juni 2019 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

Er der områder i dit liv, du gerne vil have mere klarhed over?
Vil du i kontakt med dit indre dyr og høre, hvad det har at sige til dig?
Denne dag er formet som et ritual, hvor vi arbejder fra en intention. Vi vil lave guidet meditation, og forbinder os til det, der er større end os – herfra vil vi kontakte vores indre dyreguide og lade den male for os eller komme frem i maleriet og give svar på vores spørgsmål. Når vi maler, træder vi ind i det kreative felt, og får direkte kontakt til vores intuition. Vi får kontakt til et sprog, der er mere end ord, en verden af farver og symboler. Det bliver en sjov fordybende dag, mens vi maler, er vi så vidt muligt i stilhed. Ingen forudsætninger kræves alle kan deltage.

Materialeudgift: 100 kr. Medbring tøj til at male i og pensel flad str. 10 – gerne flere maleredskaber.

🙂 Lalitah har arbejdet med healing og coaching i mere end 15 år. Hun har udviklet AscensionTouch healing. Er specialiseret i hjerteåbning og at hæve din energi vibration. Hun har en intuitiv male vejleder uddannelse, er certificeret Soul Art Guide og Osho Terapeut, samt flere healingsuddannelser. Lalitah er dedikeret til at hjælpe så mange som muligt i at leve i overensstemmelse med deres sjæls sandhed.

Detaljer

Dato:
30. juni 2019
Tidspunkt:
9:30 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lalitah
Telefon:
2057735
E-mail:
lalitah@live.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 100 kr. Medbring tøj til at male i og pensel flad str. 10 - gerne flere maleredskaber.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival