Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

212 Kunstterapi – Søndag: Heldags

juli 2

- Gratis

Dette transformerende billede, som vil hjælpe dig til at røre de dybe dele af din sjæl, som du ikke engang har kontaktet endnu. Det er terapeutiske tegninger, hvorigennem du vil begynde at genkende dine sande behov og skjulte ressourcer. Du behøver ingen tegnefærdigheder.
Workshop består af:
1) Du lærer at forberede dig til den kreative proces
2) Du lærer at arbejde med farver
3) Du lærer også at kontakte dine tanker og følelser og vise det på papir
4) Du tager dit arbejde med hjem, og forsætter arbejdet med din transformation.
5) Du vil selv opdage dine skjulte ressourcer og få et nyt værktøj med hjem til at løse dine problemer og livssituationer.
6) Du får en smag for min terapi.

 

Materialeudgift: 75 kr.

 

🙂 TAMARA, hvem er hun? Clairvoyance, healing, tidligere liv, livet i ashram, vipassani, shamanisme og psykosomatik, en psykologisk konsulent, samt fordybelse i Avaska med shamaner, højfrekvent energi, kunst-terapi. Hendes autentiske og egen kanaliserende måde at arbejde på, som er en holistisk blanding af alt, hvad hun ved.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Tamara Jacobsen
Phone
6282979
Email
mara@jacobsen.mail.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 75 kr.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival