Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

211 POWER og 12 chakra med lysskibet City of Light – Søndag: Heldags

juli 2

- Gratis

OBS: NY TITEL OG NY UNDERVISER

 

Hæv dit energi- og bevidsthedsniveau

 

På denne dag får du viden om, hvilke potentialer der er på vej og arbejde med at opløse de blokeringer, der forhindrer dig i at udleve dem, så du kan være det skabende, kærlige og lysende menneske, du er skabt til at være.

Har du lyst til at transformere gamle uhensigtsmæssige følelser til visdom og indsigt?

 

Din historie indeholder både potentialer og blokeringer, og din bevidsthed reagerer på disse minder, og påvirker dit DNA. Nogle minder gør at livet er fantastisk, og dine potentialer bliver udlevet, andre minder gør, at man kan have f.eks. angst, frygt og mindreværd.

Ved at arbejde med at opløse de signaler der påvirker dit DNA negativt, bliver der plads til, at du kan sende livgivende signaler til dit DNA, og det påvirker positivt både krop og psyke.

 

Metoderne er meditation, tankefeltterapi, thetahealing samt  guidning downloading af højfrekvente energier fra ærkeengle og guider i spirit.

 

🙂 Ingeborg Hjortsballe er stifter og udvikler af Den 6. Sans i Vejle, et center for de der er nysgerrige på, at der er mere mellem himmel og jord og forskellige former for alternativ behandling.
Hun arbejder bl.a. med clairvoyance, kontakt m. Engle og mestre, trancekanalisering, regression, Tankefeltterapi og METAsundhed
Se mere www.Den6Sans-Vejle.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Ingeborg Hjortsballe
Phone
51600606
Email
ingeborg@den6sans-vejle.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Tæppe og pude
© Copyright - Holistisk Sommerfestival