Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

211 Mød stjernevæsener i City of Light – søndag: heldags

30. juni 2019 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

City of Light tilbyder en oplevelsesorienteret workshop med væsener og energier fra andre dimensioner og galakser, som hver især har deres særlige rumenergi og budskab. Mødet med stjernevæsener forbereder os til Den Gyldne Tidsalder. Alle interesserede kan være med og komme med på energirejser, når vi kontakter de væsener og mestre, som ønsker at være tilstede denne dag. Der vil være mulighed for, at deltagerne kan ønske en bestemt energi, som man gerne vil mærke, eller føler sig særligt tiltrukket af. Vi viderebringer nogle af de budskaber til jer, som vi modtager og der åbnes op for spørgsmål / svar til stjernevæsenerne. Vi slutter med healing af lyskroppen med deltagelse af væsener fra Orion i 8. dimension.

Materialeudgift: 100 kr. Medbring liggeunderlag, tæppe og pude.

🙂 Charlotte Shanti er Kinesiolog RAB og Caretaker and Channel for evolved Star Beings. Hun arbejder med den nye tids energier i samarbejde med væsener fra andre dimensioner for at hjælpe jorden med Ascension.
Corinn Sandhoff er behandler i City of Light med speciale i lyskrop DNA og ayurvedisk livsvidenskab. Hun koder lyskrop DNA sten, og forestår lyskrop DNA aktivering i samarbejde med lysvæsner fra Orion i 8D.

Detaljer

Dato:
30. juni 2019
Tid:
9:30 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Charlotte Shanti
Telefon:
42253108
E-mail:
kontakt@allergifrihed.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: 100 kr. Medbring liggeunderlag, tæppe og pude.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival