Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

211 Mod til personlig sjælsudvikling – Søndag: heldags

4. juli 2021

- Gratis

MOD til at være dig selv – her modtager du redskaber til at forstå dig selv. Du bliver guidet til at forløse den energi, der bremser dig i at opfylde dine drømme, dine ønsker og dit potentiale. Der tages udgangspunkt i spejlingsterapi, og du får viden og indblik i, hvordan kroppen, sindet og sjælen spiller sammen i dagligdagen – og ikke mindst; hvordan et samspil imellem de 3 er afgørende for at du kan opleve en styrke i din krop og dit sind, så du kan opbygge dit mod og overvinde din frygt og stå frem med en fornyet opfattelse af hvem du er – det er MOD til at folde sjælen ud.

 

🙂 Luise Thye-Østergaard er spejlingsterapeut, og arbejder ud fra teorien om at alt, hvad der sker i og omkring os og opleves som udfordringer for os som mennesker, det åbner op for den vigtigste læring til personlig sjælsudvikling – og det kræver mod.

Detaljer

Dato:
4. juli 2021
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Luise Thye-Østergaard
Telefon:
24942969
E-mail:
info@luisethye.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival