Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

211 LÆR at forstå kærlighed på en ny måde – Søndag: heldags

juli 3

På denne workshop skaber vi forståelse for, hvor kærligheden til dig selv er blevet af, og hvordan den igennem din opvækst er forsvundet bag din personlighed. Vi ser på, hvordan kærligheden til os selv fremhæves via en dyb forståelse for vores egne følelser. Via simple redskaber fra ERT-teorien bliver du klædt på til, hvordan du selv kan overskrive de chok, traumer og dårlige oplevelser, der ligger som nutidsbegivenheder i dit nervesystem, og holder dig tilbage for at leve et autentisk liv i NUET omgivet af kærlighed til dig selv og til andre.

Denne workshop er en kombination af teori, praksis og øvelser, og vi fremhæver, at det er en delvist stillesiddende workshop.

 

Medbring: Blok, kuglepen og et åbent sind.

 

🙂 Luise har en master fra Copenhagen Business School. Hun er EMCC-Certificeret Coach, EFTMR Terapeut (traumeterapi) og udvikler af ERT-teorien, der indgår i en RAB godkendt uddannelse under Energipsykologi. Mads er medudvikler af ERT-teorien, energipsykologisk terapeut og certificeret yogalærer, endvidere er han tidligere professionel golfspiller og vinder af European Tour i 2007.

 

Detaljer

Dato:
juli 3
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Luise Thye-Østergaard
Telefon:
24942969
E-mail:
info@luisethye.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Blok, kuglepen og et åbent sind
© Copyright - Holistisk Sommerfestival