Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

211 Introduktion til Kanalisering – Søndag: heldags

juni 28 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

Workshoppen er for dig, som ønsker at få indsigt i kanalisering og få inspiration til, hvordan du kan begynde at kanalisere. Du introduceres til kanalisering, hvad du kan bruge det til, og hvordan du kanaliserer. Du får viden om at bruge kanalisering som en vej ind til at stole på din intuition, når vi laver forskellige øvelser med fokus på, hvordan du begynder at kanalisere.
Workshoppen giver dig teknikker, som du efterfølgende kan bruge til at modtage budskaber fra den åndelige verden.
Jeg vil også fortælle, hvordan jeg selv bruger kanalisering i mit energiarbejde, og jeg giver illustrationer på kanalisering til gruppen.

 

🙂 Elsine er omnisoulterapeut, underviser og coach. Hun er optaget af, hvordan vi stoler på vores intuition, og hvordan vi forbinder os til hinanden ved at være kærligt nysgerrige overfor det, som sker i os selv. Elsine kombinerer på forskelligvis bla. kanalisering, clairvoyance og healing i sit enerigarbejde som omnisoulterapeut.

Detaljer

Dato:
juni 28
Tidspunkt:
9:30 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Elsine Lena Espensen
Telefon:
26176029
E-mail:
mail [@] elsine.dk
Hjemmeside:
www.elsine.dk

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

Detaljer

Dato:
juni 28
Tidspunkt:
9:30 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Elsine Lena Espensen
Telefon:
26176029
E-mail:
mail [@] elsine.dk
Hjemmeside:
www.elsine.dk