Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

211 Introduktion til Kanalisering – Søndag: heldags

28. juni 2020 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

Workshoppen er for dig, som ønsker at få indsigt i kanalisering og få inspiration til, hvordan du kan begynde at kanalisere. Du introduceres til kanalisering, hvad du kan bruge det til, og hvordan du kanaliserer. Du får viden om at bruge kanalisering som en vej ind til at stole på din intuition, når vi laver forskellige øvelser med fokus på, hvordan du begynder at kanalisere.
Workshoppen giver dig teknikker, som du efterfølgende kan bruge til at modtage budskaber fra den åndelige verden.
Jeg vil også fortælle, hvordan jeg selv bruger kanalisering i mit energiarbejde, og jeg giver illustrationer på kanalisering til gruppen.

 

🙂 Elsine er omnisoulterapeut, underviser og coach. Hun er optaget af, hvordan vi stoler på vores intuition, og hvordan vi forbinder os til hinanden ved at være kærligt nysgerrige overfor det, som sker i os selv. Elsine kombinerer på forskelligvis bla. kanalisering, clairvoyance og healing i sit enerigarbejde som omnisoulterapeut.

Detaljer

Dato:
28. juni 2020
Tid:
9:30 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Elsine Lena Espensen
Telefon:
26176029
E-mail:
mail [@] elsine.dk
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival