Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Du skal være tilmeldt opholdet på Bosei for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

127 Spiritualitetens 4 kriser – Lørdag: 15.00 – 17.45

juni 27 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Spiritualitet handler om at forædle sin karakter. Vi bliver alle konfronteret med den kløft, der er mellem vores forventning om den ideelle måde at være på, og den måde vi reelt er på i hverdagen. Dette kan lede til selvkritik og underkendelse af egne spirituelle og psykologiske oplevelser, hvilket i yderste konsekvens kan betyde, at man vender spiritualiteten ryggen. Dette beskriver krisen mellem hverdags-jeg og ideal-jeg.
På workshoppen bliver du undervist i de 4 kriser. Du kommer også til at arbejde med konflikten mellem ideal-jeg og hverdags-jeg både via meditation og Sandplay. Vi kan garantere, du bliver klogere på dig selv! .

 

Medbring: Parpir og pen.

 

🙂 Birgit og Gitte er begge psykoterapeuter med videreuddannelse i Sandplay og Spædbarnsterapi.
De udbyder individuelle sessioner til børn, unge og voksne såvel som kurser, bl.a. “Spiritualitetens 4 kriser”, og foredrag om bl.a. Sandplay.
Spirituel forståelse og de psykiske evner er en integreret del af deres arbejde. Herunder som noget nyt “Trinitye Flow” energien, som tilbydes i gruppesessioner og via fjernsessioner.

Detaljer

Dato:
juni 27
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Parpir og pen.

Detaljer

Dato:
juni 27
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Parpir og pen.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival