Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

127 Fascial Flow. Bevæg dit bindevæv – Lørdag: 15.00 – 17.45

3. juli 2021 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Fascial Flow® er meditativ bevægelse med fokus på dit bindevæv (fascia) og nervesystem. Til workshoppen vil du blive guidet gennem en række naturlige bevægelser, der giver ro, afspændning og opbygger styrke indefra. Det særligt stærke og smukke ved Fascial Flow er den åbent undersøgende tilgang, som altid er en vigtig del af bevægelserne. Du udforsker, og oplever din krop – samtidig med, at du lærer helt konkrete metoder til at løsne spændinger, skabe bevægelighed og opbygge styrke. Kom og mød din krop på en helt ny måde, i et tilladende, tillidsfuldt og trygt rum.

 

Medbring: Yogamåtte, løst tøj, vand.

 

🙂 Jonas Dueholm er uddannet Fascial Flow® Guide, professionel musiker (udd. fra Rytmisk Musikkonservatorium), samt cand. pæd. med speciale indenfor embodied learning. Hans personlige erfaring med traume og heling, samt hans kunstneriske baggrund, er drivkræfter i hans undervisning. Jonas underviser bl.a. i Hjernerystelsesforeningen, på Den Rytmiske Højskole, samt på MGK’er og i andre kunsteriske/musiske sammenhænge.

Detaljer

Dato:
3. juli 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Jonas Dueholm
Telefon:
26792926
E-mail:
jonasdueholm@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Yogamåtte, løst tøj, vand
© Copyright - Holistisk Sommerfestival