Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

126 Meditation og den spirituelle rejse – lørdag: 15.00 – 17.45

29. juni 2019 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

En lejlighed til at fordybe sin meditations- eller mindfulnesspraksis og få redskaber til at bringe den meditative bevidsthed og indstilling med ind i alle livets forhold. Vi vil se på, hvorledes vi bedst kan møde de udfordringer og vanskeligheder, der dukker op på vores vej, og hvordan vi bliver i stand til at gøre tilsyneladende forhindringer til en del af vejen. Desuden vil vi se på nogle af de idéer og forestillinger, vi har omkring den spirituelle opvågningsproces – for at blive bedre i stand til at kunne slippe de illusioner eller overbevisninger, der ikke længere tjener os i vores udvikling. Du vil få nye redskaber og ny inspiration til din spirituelle praksis.

Medbring evt. siddepude og kom i bekvemt løstssiddende tøj.

🙂 Svend Trier er meditationslærer og forfatter. Har undervist i meditation og bevidsthedsudvikling siden 1971, og er en af pionererne herhjemme indenfor dette felt. Forfatter til bøgerne “Vær dit eget lys” og “Meditation – en rejse tilbage til dig selv”. Er leder af Quantum Seminars, som gennem 25 år har arrangeret seminarer med internationalt kendte spirituelle lærere som f.eks. Eckhart Tolle og Deepak Chopra.

Detaljer

Dato:
29. juni 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Svend Trier
Telefon:
39290336
E-mail:
svend@quantumseminars.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring evt. siddepude og kom i bekvemt løstssiddende tøj.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival