Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

126 Leg med dine egne energier med Eden Energi Medicin – Lørdag: 15.00 – 17.45

juli 1 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Energi Medicin giver dig vitalitet og livskraft, når du er løbet tør. Bedre helbred, når du er syg – og glæde, når du er ked af det.
Energi Medicin er den bedste metode til at få din energi tilbage, når du har mistet den.
Energi er infrastrukturen til den fysiske krop.
Hvis du går til lægen, finder lægen en diagnose via de symptomer du har, og behandler for at få symptomerne væk.
I EM starter vi ikke med sygdommen/symptomerne, men hvor energien er ”scrambled” eller ude af balance. Så begynder vi at få energier tilbage i harmoni, og det viser sig bagefter både i vores fysiske krop samt mentale helbred.
Via demoer på scenen, opleves energien på arbejde.

 

🙂 Marianne Jacobsen er en af Danmarks dygtigste inden for energi terapi. Hun har klinik i Storkøbenhavn/Ganløse. Endvidere er hun den eneste dansker, der er certificeret til at undervise i Donna Edens Energi Medicin. Hun afholder både live og online kurser i energi terapi. Marianne har studeret energi medicin ved Donna Eden siden 2014, og uddanner sig løbende. Også uddannet akupunktør, healer, EFT/TFT terapeut.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Marianne Jacobsen
Phone
31513638
Email
mariannejacobsen0@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival