Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

« All Events

126 Heartfulness – Lørdag: 15.00 – 17.45

juni 27 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Heartfulness meditation hedder også Centrerende bøn, og stammer fra den kristne klostertradition. Metoden minder på mange måder om mindfulness. Det er en hjælp til at blive centreret i og leve ud fra hjertet som sin dybeste identitet. Heartfulness rummer en bevidsthed om at høre til og finde fodfæste i livet. På workshoppen får du redskaber til at finde ro og fokus i dagligdagen og et nyt perspektiv på livets udfordringer. Vi deler erfaringer om meditation, og overvejer forholdet mellem kristen og østlig meditation. Vi veksler mellem oplæg, meditation, kropsøvelser og fælles refleksion.

 

🙂 Lene Skovmark er præst, underviser og åndelig vejleder. Lene har arbejdet otte år som sygeplejerske i Afrika og været præst i Vestre fængsel. Er uddannet instruktør i Mindfulness. Hun har været på studieophold og undervist i Sydindien og Myanmar. Hun arbejder med formidling af kristen spiritualitet i kirke og samfund, og henter inspiration fra andre religioner og former for livstolkning.

Detaljer

Dato:
juni 27
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lene Skovmark
E-mail:
lene.skovmark@mail.dk
Hjemmeside:
www.aabentland.dk

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
126 Heartfulness - lørdag: 15.00 - 17.45
HUSK DU SKAL OGSÅ VÆRE TILMELDT SOM KURSIST PÅ HOLISTISK SOMMERFESTIVAL FOR AT DELTAGE
0,00 DKK
20 tilgængelig

Detaljer

Dato:
juni 27
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lene Skovmark
E-mail:
lene.skovmark@mail.dk
Hjemmeside:
www.aabentland.dk