Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

126 Heartfulness – Lørdag: 15.00 – 17.45

27. juni 2020 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Heartfulness meditation hedder også Centrerende bøn, og stammer fra den kristne klostertradition. Metoden minder på mange måder om mindfulness. Det er en hjælp til at blive centreret i og leve ud fra hjertet som sin dybeste identitet. Heartfulness rummer en bevidsthed om at høre til og finde fodfæste i livet. På workshoppen får du redskaber til at finde ro og fokus i dagligdagen og et nyt perspektiv på livets udfordringer. Vi deler erfaringer om meditation, og overvejer forholdet mellem kristen og østlig meditation. Vi veksler mellem oplæg, meditation, kropsøvelser og fælles refleksion.

 

🙂 Lene Skovmark er præst, underviser og åndelig vejleder. Lene har arbejdet otte år som sygeplejerske i Afrika og været præst i Vestre fængsel. Er uddannet instruktør i Mindfulness. Hun har været på studieophold og undervist i Sydindien og Myanmar. Hun arbejder med formidling af kristen spiritualitet i kirke og samfund, og henter inspiration fra andre religioner og former for livstolkning.

Detaljer

Dato:
27. juni 2020
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lene Skovmark
E-mail:
lene.skovmark@mail.dk
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival