Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

126 Glæden i din stemme – Lørdag: 15.00 – 17.45

3. juli 2021 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Smagsprøve på et længere sangforløb for 6-8 kvinder, der synger og træner ny bevidsthed sammen.
På denne festivals korte workshop gør vi dette: Du tager en sang eller et digt med. Har du noget, der er svært i forhold til din sang og din stemme, så er du kommet til et trygt rum. Har du en performer gemt i dig, er der også plads til hende. Jeg guider dig til at kunne stå med sårbarhed såvel som styrke. Workshoppen bliver skabt ud fra, hvad I bringer ind. Og kræver din opmærksomhed indad såvel som i samspil med gruppen. Der vil være meditativt arbejde såvel som energifyldt og fysisk udfoldelse. Lad os bare sige at vi får taget til at løfte sig en anelse på den ene eller anden vis. Jeg glæder mig til at møde jer.

 

Medbring: gerne en sang eller et digt, samt gerne et tæppe eller pude, hvis ønsket det i stedet for stol.

 

🙂 Hanne er vokset op i Vestjylland med en rigdom af folkelig og kirkelig sang. Som barn oplevede hun lyden af Vesterhavet og fjorden som musik, og senere blev sang den mest naturlige udtryksform. Livet har været læremester mere end musikkonservatoriet. Livs- og scenekunstuddannelsen har givet hende stor inspiration som underviser. Hanne ser det som sin fornemmeste opgave at få dig til at shine gennem whatever du står i.

Detaljer

Dato:
3. juli 2021
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Hanne Skov
Telefon:
20697060
E-mail:
live@hanneskov.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: gerne en sang eller et digt, samt gerne et tæppe eller pude, hvis ønsket det i stedet for stol
© Copyright - Holistisk Sommerfestival