Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

125 Afslør og bearbejd dine selvkritiske stemmer, og genfind glæden og motivationen – Lørdag: 15.00 – 17.45

juli 1 @ 15:00 - 17:45

Vi har alle selvkritiske stemmer (sabotører/dæmoner), som stjæler vores overskud, motivation, og livsglæde. De udvikler sig gennem hele livet, og stammer fra områder af vores naturlige styrke. De presser dig via angst, skyld, skam og bebrejdelse til at opnå de resultater, som du ønsker. Konsekvenserne er ofte stress, usund levestil, problemer i forhold eller mindre selvværd.
Studier viser, at du opnår endnu mere tilfredshed i livet, hvis du bearbejder dem via nysgerrighed, omsorg, kreativitet, og kærlighed for dig selv og andre. Du vil lære at identificere sabotørerne, der er på spil i DIT sind og nemme øvelser til at bekæmpe dem, så du kan genfinde finde motivationen og livsglæden i din dagligdag og aktiviteter.

 

Medbring: Notesblok og kuglepen

 

🙂 Else er født og opvokset på Vestfyn og bor nu i Scottsdale, Arizona. Livet har budt hende mange udfordringer og oplevelser. Disse erfaringer samt certificationerne in Life Coaching, Neuro Linguistic Programming (NLP), Cognitive Behavioral Theraphy (CBT) bruger hun, sammen med intuiative evner til at hjælpe klienter med at genfinde selvværdet og bearbejde livets udfordringer med positivitet og livsglæde

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
15:00 - 17:45
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Else Johnsen
Email
else@morethanjustfine.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Notesblok og kuglepen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival