Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

124 Træd ud af din historie og find dit indre lys – lørdag: 15.00 – 17.45

29. juni 2019 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Din historie afhænger ikke kun af arv og miljø, dit horoskop og andet, du har med dig. Dine personlige erfaringer, forestillinger, overbevisninger og valg – også nu og her som voksen – spiller ligeledes en rolle.Uanset hvordan din historie er, kan det være nyttigt at rydde op i den og træde ud af den. Det kan gøres på flere måder. Udfra mine erfaringer – fra mig selv og andre – er en kombination af terapi og spiritualitet en god måde at komme videre på – finde dit indre lys, heale dit selvværd, hvile i dig selv og få kontakt med den indre kerne af glæde og kærligehed. Der vil både være oplæg og øvelser.

Medbring noget at skrive med og på

🙂 Anne-Grete Hav Hermansen er uddannet psykoterapeut med bl.a. gestalt- og kropsterapi, drømmeanalyse, kunstterapi og Option-dialoger fra USA – foruden spirituelle erfaringer fra personlige oplevelser og et væld af kurser.
Anne-Grete har været kursusleder siden 1980. Hun er stifter af Alfa-Omega Instituttet, en skole i livskunst for krop, sind og ånd. Hun arbejder med individuel- og parterapi, foredrag, kurser og grupper.

Detaljer

Dato:
29. juni 2019
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Anne-Grete Hav Hermansen
Telefon:
3963 6854/4010 3754
E-mail:
ag@hav-hermansen.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring noget at skrive med og på
© Copyright - Holistisk Sommerfestival