Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

124 Jordstråling, vandårer og andre skadelige energier – Lørdag: 15.00 – 17.45

27. juni 2020 @ 15:00 - 17:45

- Gratis

Jordstråling findes – skepsis eller ej! Om jordstråling, vandårer, elektromagnetisk stråling, dårlige energispor og negative ånder i boligen! Hvad gør det ved os, og hvad kan man i praksis gøre ved disse problemer?
Et gl. ordsprog siger: ”Har du fået konstateret cancer, så gå aldrig hjem og læg dig i den samme seng!”.
Jordstråling er et globalt fænomen og findes i alle boliger på kloden. Erfaringerne fortæller med al ønskelig tydelighed, at der er en klar sammenhæng imellem sygdomme og cancer og forskellige typer skadelig stråling. Du kan også blive testet for, om du er belastet af nogen af disse energier i din bolig, og får vi tid, kan deltagerne selv prøve, om de kan måle med vinkelpinde.

 

Medbring evt:  2 vinkelpinde 40×15 cm i alm ståltråd el. lign., evt. en op-klippet renseribøjle med div. ujævnheder rettet ud.

 

🙂 Jens Arrent er Læge-exam. Kinesiolog og har en mangeårig praksis i Køge som orthomolekylær behandler. Han er desuden coach og astrolog med esoterisk og åndsvidenskablig baggrund.
Jens Arrent har en tekniske baggrund, og har i sin egenskab af miljøkonsulent og specialist på jordstrålings området, med 35 års erfaring, været ude og afdække er par tusinde boliger, virksomheder og stalde for skadelige jordenergier.

Detaljer

Dato:
27. juni 2020
Tid:
15:00 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Jens Matthias Arrent
Telefon:
22401209
E-mail:
klinik@cellcare.dk
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring evt:  2 vinkelpinde 40x15 cm i alm ståltråd el. lign., evt. en op-klippet renseribøjle med div. ujævnheder rettet ud.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival