Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

116 Vejen til succes som helt menneske – Lørdag: 9.30- 12.15

juli 2 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Workshoppen hjælper dig med at se med nye øjne på dine kompetencer og mentale ressourcer, og hvordan du kan lede dig selv vha. selvledelsesmetoder til ekstraordinære resultater og succes som menneske. Du får positivt skub til at skabe excellent selvledelse i dit eget liv, forandringer og personligt lederskab med mentalt overskud. Med de nyeste metoder indenfor bl.a. nyeste hjerneforskning får du stor indsigt og selvforståelse i, hvordan du kan få mere succes som menneske, med positivt mindset, engagement, vaner, handlemønstre, samt din kommunikation med dig selv og din omverden. Denne træning er med til at styrke din selvtillid og selvværd og udvikle dig som menneske og dit eget selvbillede.

 

Medbring: Tæppe og evt. pude eller noget at ligge hovedet på.

 

🙂 Lise Bartell – facilitator og succeskonsulent. Lise er rådgiver bl.a. en spirituellederuddannelse fra Rikke Hertz og kommunikation til at motivere mennesker så det kan ses, høres og mærkes. Lise leverer personlig udvikling med mentaltræning og arbejdet med sin indre stemme, træning i at udleve alt sit potentiale og med fokus på mindset, samt kommunikation.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Lise Bartell
Telefon:
28102825
E-mail:
lise@bartell-co.dk
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Tæppe og evt. pude eller noget at ligge hovedet på
© Copyright - Holistisk Sommerfestival