Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2020. Du skal være tilmeldt opholdet for at tilmelde dig til workshops  – Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Tilmelding til workshops åbner den 31. januar 2020. Læs om de spændende workshops nedenfor.

Indlæser Begivenheder

« All Events

116 Ayurveda, lær din kropstype at kende – Lørdag: 9.30 – 12.15

juni 27 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

Kom og oplev en inspirerende workshop, hvor du hører om sundhedssystemet ayurveda, og får en masse gode råd til at forøge din vitalitet, sundhed og velvære. Du får også et indblik i din egen kropstype (vata, pitta og kapha), så du kan se, hvilken kost og daglige rutiner som passer bedst til netop dig.
Workshoppen giver dig et overblik over dette tusinder af år gamle sundhedssystem, hvis viden stadig er aktuel og særdeles brugbar for alle, der interesserer sig for sundhed.

 

🙂 Nicolay har beskæftiget sig med ayurveda i 30 år, og er forfatter til flere bøger om kost og ayurveda. Nicolay har studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største guruer, og han har arbejdet med mange dele af det ayurvediske sundhedssystem bl.a. som ayurvedisk kostvejleder og terapeut. Nicolay har sin egen ayurveda-uddannelse, hvor han uddanner folk til vegetarisk kok og kostvejleder.

Detaljer

Dato:
juni 27
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Nicolay Marcus Zederlinn
Telefon:
23203827
E-mail:
flowfood@gmail.com
Hjemmeside:
www.flowfood.dk

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
116 Ayurveda, lær din kropstype at kende - lørdag: 9.30 - 12.15
HUSK DU SKAL OGSÅ VÆRE TILMELDT SOM KURSIST PÅ HOLISTISK SOMMERFESTIVAL FOR AT DELTAGE.
0,00 DKK
21 tilgængelig

Detaljer

Dato:
juni 27
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Nicolay Marcus Zederlinn
Telefon:
23203827
E-mail:
flowfood@gmail.com
Hjemmeside:
www.flowfood.dk