Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

115 Buddha psykologi- Lørdag: 9.30 – 12.15

3. juli 2021 @ 9:30 - 12:15

- Gratis
Alt hvad vi oplever “inden i” og “udefra”- hele skabelsen er en tilsynekomst af det Guddommelige. Det er alt sammen Gud, men det manifesterer sig som millioner at ting!
Alle disse “tilsynekomster” er uvirkelige. Det betyder de har ingen egen natur. Det er svært at forstå med intellektet, men let at realiserer, hvis vi tager en smule tid til det. Alle oplevelser er bevidstheden, som form og navn. Østen kalder det “Maya” og Maya er et slør over det virkelige. Der er ingen objektiv virkelighed, der er ingen som har fundet den.
Quanta fysikerne som Niels Bor og Scrødinger og andre forsøgte, uden held at finde materien og den “objektive virkelighed”, men forgæves.
Østen har i tusinder af år vidst, at det sanserne viser os inden i og udenfor er en illusion. At vågne op og forstå det, er kaldt Spirituel Oplysning. Det er at vågne op til vores sande natur.
Denne workshop er en invitation til at vågne op til den vi virkelig er. Velkommen.
Medbring: Løst tøj
🙂 Nukunu (dansk) har arbejdet med terapi i 47 år.

Detaljer

Dato:
3. juli 2021
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Nukunu Larsen
Telefon:
29638625
E-mail:
nukunu.youarethat@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Løst tøj
© Copyright - Holistisk Sommerfestival