Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

114 Transformér dit liv via kraftfulde bevidsthedsknapper – Lørdag: heldags

3. juli 2021

- Gratis

Ville det ikke være fantastisk, hvis vi blot ved at tænde for nogle knapper i vores bevidsthed, kunne fungere super godt – til glæde for os selv og andre? Lyder det som en utopi? Ikke desto mindre er det indholdet på denne workshop. Mange af os lever i en dagligdag med stress, bekymringer, energimangel, meningsløshed og gentagne negative tanker. En dagligdag, hvor vi har glemt nogle helt afgørende ting om livet og selv. Om hvem vi er, hvad vi kan, og hvordan vi skal gøre det. Genopdag din bevidstheds enorme potentiale i dette forløb. Lær, hvordan du med forståelse i den ene hånd og handling i den anden,  én for én kan tænde for dine vigtigste bevidstheds-knapper. Knapper, som du kan bruge til at skabe det gode liv.

🙂 Søren Lauritzen og Birgitte Coste er undervisere, skribenter og guider/coaches. Deres tilgang til livet er overordnet udviklings- og helhedsorienteret (med et spirituelt islæt), men er kendetegnet ved at være forankret i det meget personlige, jordnære og praktiske. Legende og kærligt provokerende arbejder de med at løfte, hele og udvide folks bevidsthed, så de kan forbedre deres livsoplevelse og deres liv i praksis.

Detaljer

Dato:
3. juli 2021
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Søren Lauritzen og Birgitte Coste
Telefon:
26568582
E-mail:
etbevidstliv@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival