Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

114 Skovhealing – Lørdag: 9.30 – 12.15

27. juni 2020 @ 9:30 - 12:15

- Gratis

For mange år siden begyndte jeg at kramme træer og udveksle energi med dem for på den måde at få fat i jordenergien meget dybt nede. Jeg fik her intuitivt besked på at lære dette fra mig, og jeg fik nogle værktøjer, som I lærer. I lærer at få fat i jordenergien, at udveksle energi med træet og den omkringliggende natur.  I lærer at åbne op for chakraerne og finde healingsenergien.  Vi vil åbne op og meditere, som for mange vil give nogle rystelser og ufrivillige bevægelser, som renser nervesystemet. Jeg slutter af med en fælles healing, hvor I kan havde et enkelt ønske. Glæder mig til en masse nysgerrige og naturelskende mennesker, som gerne vil have mere energi og bedre jordforbindelse – og vi må ikke glemme den himmelske energi. Vi ses.

 

?  Charlotte Kuszon er 54 år, og har haft alternativt virke i ca 32 år.  Hun har 4 heste, 16 høns , 16 undulater, 1 kanin og 3 hunde, og bor i et skovløberhus i Grib Skov.  Hun har, siden hun var en lille pige på 6 år, altid opholdt sig i naturen, og observeret træer, blomster, fugle, rådyr, myre, myg osv.

Detaljer

Dato:
27. juni 2020
Tid:
9:30 - 12:15
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Charlotte Kuszon
Telefon:
86 63 88 88
E-mail:
ckuszon@akupunktoeren.com
View Workshopholder Website
© Copyright - Holistisk Sommerfestival