Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til Holistisk Sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag lørdag til tirsdag.

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

114 Positiv tænkning, bliv ven med dine tanker – Lørdag: 09.30 – 12.15

juli 1 @ 9:30 - 12:15

“Du er, hvad du tænker!” Denne simple, men rammende talemåde, antyder at alt, hvad vi siger, gør og føler, har oprindelse i sindet. Menneskesindets energi er en af de stærkeste men mindst forståede energiressourcer i universet. Når vi forstår, og udnytter denne energi, besidder vi nøglen til lykke og tilfredshed, samt til at forbedre vore relationer og vores situation. Hvad jeg tænker om mig selv, og hvordan jeg bruger mit sind, påvirker umiddelbart mit forhold både til mig selv og andre.

Formålet med kurset i positiv tænkning er at give forståelse for tankens natur. Man lærer metoder til at være mere positiv og konstruktiv hjemme, på arbejdet og i dine forhold.

 

🙂 Benedicte Due er frivillig underviser i positiv tænkning hos Brahma Kumaris (www.brahmakumaris.dk). Hun er også mindfulness instruktør, og har mange års erfaring i at undervise private og virksomheder i at få mere glæde og ro i deres liv. Hendes undervisning er pragmatisk, afslappet og humoristisk. Hun arbejder desuden med IT-udvikling i Undervisningsministeriet

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 1
Tidspunkt:
9:30 - 12:15
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Benedicte Due
Phone
28400071
Email
benedicte.due@mail.dk
Se Workshopholder hjemmeside
© Copyright - Holistisk Sommerfestival