Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

113 Heart Consciousness, Tantra Heart Puja – Lørdag: heldags

27. juni 2020 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

Hvor meget kan du åbne dit hjerte og din bevidsthed?
Ved at vi praktiserer Heart Consciousness puja, åbner vi op for transformation af blokeringer. Med Heart Consciousness puja smelter vi modstanden på, hvad der er. Det er yoga at åbne dit hjerte for Guddommelighed og din dybere sandhed. Via øvelser bevæger vi os ind i essensen af væren og det guddommelige i dig. Vi arbejder ikke kun på din krop og sind, vi arbejder på dit hjerte. Ceremonier, dans, dufte og musik fremkalder en stemning, og skaber kimen til hjerteåbning. Udover Heart consciousness puja vil der også være krop på i form af ”Nataraja”, hvor du kan hengive dig til en dybere kropskontakt, og udtrykke dig fra din essens. Vær din egen kosmisk danser.

 

Medbring: Løst tøj, evt. notesblok

 

🙂 Joan (Parijata): Psykoterapeut, Hypno terapeut, NLP-master, Mindfulnes instruktør, ID-Spirituel mentor, Tantra underviser, Klang massør.
🙂 Thomas (Abhinavo): ID-Lifecoach, ID-Spirituel mentor, Massør, Muskel- og træningsterapeut, Mindfulnes instruktør, Tantra underviser.

Detaljer

Dato:
27. juni 2020
Tid:
9:30 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Joan Tea Lotze & Thomas Brix Petersen
Telefon:
20654630
E-mail:
thbrix@hotmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Løst tøj, evt. notesblok
© Copyright - Holistisk Sommerfestival