Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

113 Byg bro til sjælens bevidsthed og skab det gode liv – Lørdag: heldags

juli 2

- Gratis

Har vi en sjæl? Selvfølgelig! Men lever vi via den?

Når vi oplever vores sjæl, og lytter til den, føles det fantastisk. Vores livsoplevelse højnes og vores dagligdag fungerer meget bedre.

Tænk, hvis du havde en bro, hvor du kunne gå fra din daglige (lille) bevidsthed til en højere (større) sjæle-bevidsthed kendetegnet ved glæde, helhed, kærlighed, meningsfuldhed, indre ro og visdom.

Denne workshop er oplevelses-orienteret – et af formålene er, at du oplever din sjæls bevidsthed. I denne højere bevidsthed kan du via et større perspektiv afklare problemer, finde løsninger og få indsigter. Her får du ikke alene værktøjer og overblik, men også helt personlige indsigter og/eller løsninger med hjem til dagligdagen.

 

Medbring: Pen og papir. Evt. liggeunderlag og pude, evt. tæppe.

 

🙂 Søren Lauritzen og Birgitte Coste er undervisere, skribenter og guider/coaches med basis i bevidsthed. Deres tilgang er udviklings- og helhedsorienteret med et spirituelt islæt, men de er kendetegnet ved at være forankret i det meget personlige, jordnære og praktiske. De arbejder legende og kærligt provokerende med at løfte, hele og udvide folks bevidsthed. Målet er: En bedre livsoplevelse og et bedre liv i praksis.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Dato:
juli 2
Pris:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Søren Lauritzen og Birgitte Coste
Telefon:
26568582
E-mail:
etbevidstliv@gmail.com
Se Workshopholder hjemmeside

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Pen og papir. Evt. liggeunderlag og pude, evt. tæppe
© Copyright - Holistisk Sommerfestival