Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2021. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

112 Naturen som medicinskab – Lørdag: heldags

juli 3

- Gratis

Kom med i køkkenet og lær hvordan blomster og urter kan bruges til at lav naturlige urtesalver, salte, the olier osv. Workshoppen vil starte med information om de urter, vi skal bruges i køkkenet. Vi snakker om, hvordan man høster, tørrer og opbevar dem osv. Vi fortæller om virkning, og hvordan de kan bruges på forskellige måder. Vi vil have forskellige opskrifter at vælge imellem, og du kan lave det, som passer til dig. Om det er lavendelsalt til fodbad, salve der healer, læbepomade, blomstersalve til huden eller en god the blanding er op til dig.

 

Materialeudgift: max 50 kr. alt efter hvad du vælger at lave.

Medbring: Notesblok og kuglepen

 

🙂 Marlene arbejder med Holistisk terapi med urter, planter og blomster. At se mennesker og arbejde ud fra en sammenhæng mellem krop-sind og sjæl. I Holistisk Terapi behandler man de 4 legemer gennem kontakt til sit sjælsplan. På denne måde næres og heales alle dele af personligheden. Kun gennem nærvær kan sundhed fremmes.
Energi-terapi bliver fremtidens ’medicin’.

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
112 Naturen som medicinskab - Lørdag: heldags
0,00 DKK
12 ledige

Detaljer

Dato:
juli 3
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Marlene Lilleskov
Telefon:
21626520
E-mail:
lilleskov18@yahoo.dk
Hjemmeside:
www.bodyreading.dk

Andet

Særligt for denne workshop
Materialeudgift: max 50 kr. alt efter hvad du vælger at lave.  Medbring: Notesblok og kuglepen
© Copyright - Holistisk Sommerfestival