Tilmelding til Workshops

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Holistisk Sommerfestival 2022. Alle workshops medfølger uden ekstra betaling, når du er tilmeldt opholdet på Bosei. Læs mere på tilmelding til  holistisk sommerfestival. Der kan vælges en workshop om formiddagen og en om eftermiddagen, eller en heldags workshop hver dag.

God fornøjelse!

Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

111 Blindtegning – Lørdag: heldags

27. juni 2020 @ 9:30 - 17:45

- Gratis

Blindtegning er et super redskab til at belyse, hvor i livet man er lige nu. Det kan bruges på børn, som måske har svært ved at udtrykke sine følelser, eller hvis man står i svære beslutninger, hvor det kan belyse, hvilken vej det vil være bedst at tage. Det er en afspejling af underbevidstheden –  og den ved bedst.

 

Medbring: Almindelige tynde tuschfarver. Papir hvis man ønsker at lave notater. Hvis man går med ringe, kan man medbringe dem, man ønsker at få en tolkning på.

 

🙂 Hanne Eskebjerg ( hannehaand ) har været håndlæser i 14 år, og har undervist i de sidste 7 år. Hun er dygtig til at lære fra sig. Hun har et godt ry, og mange opsøger hende igen og igen for at få læst hænder. Et godt tegn på, at det passer, hvad hun siger.

Detaljer

Dato:
27. juni 2020
Tid:
9:30 - 17:45
Omkostninger:
Gratis
Begivenheder Kategori:
Begivenheder Tags:

Workshopholder

Hanne Eskebjerg
Telefon:
20144851
E-mail:
hannehaand@gmail.com
View Workshopholder Website

Andet

Særligt for denne workshop
Medbring: Almindelige tynde tuschfarver. Papir hvis man ønsker at lave notater. Hvis man går med ringe, kan man medbringe dem, man ønsker at få en tolkning på.
© Copyright - Holistisk Sommerfestival