Seneste nyt

Workshopholder

Generelle workshopholdervilkår 2017 og 2018:

Da Holistisk Sommerfestival er en non-profit forening, som bygger på frivilligt arbejde og undervisning, betales der ikke honorar, men der gives følgende fordele:

Gratis reklame:

PR i Holistisk Sommerfestivals trykte folder samt hjemmesidens workshopbeskrivelser og under “Links og tak” siden. Endvidere har du mulighed for at få plads til dine brochurer på festivalens PR-bord. Vi vil være glade for hvis du vil dele festivalens brochure ud og/eller have dem liggende i din praksis. Hvis du ønsker brochurer tilsendt for 2017, så send os en mail på komtil@holistisksommerfestival.dk herom.

Sted:

Festivallen er i flere år blevet afholdt på Bosei’s Idrætshøjskole. Skolen ligger på et smukt område og har nogle dejlige faciliteter, som danner rammen om festivallen.

Transport:

Som non-profit forening har vi kun beskedne midler at gøre med og har derfor desværre ikke mulighed for at betale transport til alle.

Du/I kan ansøge om at få transporten helt eller delvis dækket ved at udfylde en ansøgning om transportrefundering. Dette skema beder vi dig rekvirere hos din kontaktperson og returnere til samme person i udfyldt stand.

Hvis du du har brug for at blive  hentet/bragt til en bus/station, kan dette noteres på tilmeldingsblanketten og vi vil så vidt muligt efterkomme dine ønsker.

Udstyr:

Vi har tidligere forsøgt at stille udstyr til rådighed ved workshops. Skolen har dog ikke længere CD-afspillere m.m., hvorfor der opfordres til at du selv medtager udstyr. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, skal vi bede dig notere dette i tilmeldingen. Vi vil da forsøge at finde en løsning.

Måltider:

Du/I spiser gratis både før og efter egen workshop. Der vil så vidt muligt blive brugt økologiske råvare. Der vil også være mulighed for vegansk mad.

Overnatning:

Hvis du ønsker det, kan du få en gratis overnatning før en formiddagsworkshop eller gratis overnatning efter en eftermiddagsworkshop samt eventuel gratis overnatning før og efter en heldagsworkshop. Vi vil gerne vide på forhånd, hvad du foretrækker/har brug for, så vi kan reservere værelser.

Assistenter:

Vi har brug for at vide, om der kommer assistenter og deres overnatnings- og måltidsbehov.

Særlige workshopholderpriser for deltagelse i hele festivalen:

  • 2.000,- delt værelse (Normalpris kr. 2.900)     2017-priser – Prisen for 2018 er på vej
  • 2.500,- eneværelse (Normalpris kr. 3.400)       2017-priser – Prisen for 2018 er på vej

Tilmelding som workshopholder:

Du kan tilmelde dig som workshopholder under menupunktet, workshopholder – tilmelding workshopholder.

Tilmelding til festival:

Du skal tilmelde dig på Bosei’s hjemmeside som deltager, hvis du ønsker at deltage i hele festivallen. Hvis du kun ønsker at deltage som Workshopholder, skal du ikke tilmelde dig på Bose’s hjemmeside.

Skriv under ”Andet du mener vi bør vide” ved tilmeldingen på Bosei, at du er workshopholder.

Gennemførsel af workshops:

Hvis der tilmelder sig færre end 7 deltagere til workshoppen, kan vi blive nødt til at aflyse den.

Mini-behandlinger:

Hvis du/I ønsker at give minibehandlinger skal der udfyldes et særligt skema, som du/I vil få tilsendt, hvis du notere dette i på din workshopholder tilmeldingsblanket.

Betingelserne for at give mini-behandlinger er, at der gives ca. ½ times behandling for en pris af max. kr. 150,- hvoraf de 20 % tilfalder festivalen.

 

 

Skulle du/I have nogen yderligere spørgsmål, kan vi altid kontaktes på:

komtil@holistisksommerfestival.dk

 

Vi glæder os meget til at se dig/jer til Holistisk Sommerfestival 2017 og 2018 🙂

 

 Kærlig hilsen

HSF Festivalgruppen