Morgenaktiviteter

Hver morgen fra lørdag til tirsdag er der mulighed for at deltage i  morgenmeditation i tidsrummet fra kl. 6.50 til kl. 7.30 eller at deltage i  ”De 5 tibetanere” .

De 5 tibetanere er 5 yogabaserede øvelser skabt til at give dig en fornyet følelse af energi og vitalitet. Denne praksis har rødder i de tibetanske munkes meget gamle traditioner. Det er en bevægelses meditation, så iklæd dig gerne løst tøj.

Fra kl. 6.50 til kl. 8.30 er Svømmehallen åben og alle er velkommen. Du skal medbringe egne håndklæder til brug i svømmehallen. Svømmehallen er kun åben på dette tidspunkt, da der skal være livredder tilstede.

Du skal ikke tilmelde dig på forhånd, men bare møde op til de aktiviteter, du har lyst til at deltage i morgenprogrammet.

 

Morgenmaden er mellem kl. 7.30 og kl. 8.45 (onsdag til kl.9) i Spisesalen.

 

Umiddelbart efter morgenmad er der fra kl. 8.50 til kl. 9.15 obligatorisk morgensamling i foredragssalen. Vi starter, og afslutter, traditionen tro, morgensamlingen med en sang.

Skolens repræsentant Morten og Foreningens formand Claus, kommer med praktiske informationer og nye oplysninger om dagens program mm.