Seneste nyt

Festivalens historie

2004 Festivalens 10-års jubilæum – oplevet af en deltager

Af Elisabeth Louise Brøker, kunstner og foredragsholder, Bachelor i religionsvidenskab elisabethlouise@ofir.dk elisabethlouise.dk Året 2004 var det tiende år, der var Holistisk sommerfestival. Derfor var det ekstra festligt. Sankt Helene Centret, der dengang lagde hus til, gav festivalen en særlig gave, nemlig en aften med Maibritte Ulrikkeholm, som gav en koncert sammen med sin medspiller, en ung pige. Og mange forventningsfulde ... Læs mere »

2007 – Et vendepunkt i festivalens historie

Årsberetning Holistisk sommerfestival 2007 fra afgående formand/kvinde Hanne Bræmer-Klein. Den 13. sæson har været en skelsættende sæson for HSF, idet der blev fundet et nyt sted, at holde dette års festival samt festivals fremover. En meget MEGET STOR udfordring som dette års arr. gruppe har løftet med bravur. Igen i år er der ydet en stor frivillig indsats – endda ... Læs mere »

2009 – Endnu et vendepunkt i festivalens historie

Første år på Isterød højskole Årsberetning Holistisk sommerfestival 2009 fra formanden Peter Johansen september 2009 I år var 15. gang der blev afholdt Holistisk Sommerfestival. Optakten og selve ankomsten til Isterød var præget af, at det for begge parter var første gang, vi mødtes, og derfor var der nogle områder af samarbejdet, der var præget af en vis træghed, men ... Læs mere »

2014 Festivalens 20-års jubilæum – del 1

Holistisk sommerfestival er blevet 20 år af Majken Bøg: registreret revisor, voksenunderviser, NLP-coach, drømme- og hypnoseterapeut, healer, meditationslærer og spirituel vejleder.www.visioncompany.dk Forestil dig silenende regn på en småkold junidag og folk som står i en lang kø udenfor en skurvogn behængt med store skilte, en for hver dag, mens de venter på at komme ind og blive skrevet på de ... Læs mere »

2014 Festivalens 20-års jubilæum – del 2

Af Hanne Bræmer-Klein. Sygeplejerske, Certifikeret i Source Process and Breathwork / Åndedrætsterapi. Nordlys Massør samt lægeeksamineret fysiologisk massør, zoneterapeut, samt laver Japansk Lifting.  hanne.braemer@email.dk Som sagt, var Holistisk Sommerfestival en vision af Rikke Njust. Visionen fik hun i 1994, et kald som foldede sig ud og fik ligeså hjælp ovenfra, var hendes ord for denne. Grundtanken var selv udvikling og ... Læs mere »